El cap de setmana del 29 i 30 de Novembre, els llops i les daines vam anar d’excursió a Martorell, juntament amb l’unitat de Castors i Llúdrigues. Després de parlar amb el agrupament AEiG Joan XXII, que aprofito per agraïr-los haver-nos acollit, durant un cap de setmana que prometia estar passat per aigua. Sembla que la nostra visita al Tomàs Molina la passada excursió no va fer el seu efecte.

Quan arribem a l’estació de Martorell Sud ens esperava una petita caminada fins al cau, on efectivament ja va començar a caure les primeres gotes. Un cop establerts al cau rebem una visita de part d’un circ ambulant que ha perdut el seu material i necessita la nostra ajuda.

Aquella mateixa tarda ja ens posem mans a la feina, el components del circ ens ensenyen com fer el seu material, amb productes reciclats naturalment, i ens ensenya un parell d’acròbacies pels seus números. Fabriquem boles de malabars, ens ensenyem com fer bombolles de sabó i un parell d’equilibris amb el “slackline”. Se’ns fa de nit i el temps no acompanya, es hora de tornar al cau.

Diumenge fem una descoberta pel poble, aconseguint diferents aliments que la gent del poble ens dona molt amablement, dinem tots junts i tornem a Barcelona.