Els dies 29 i 30 de novembre, els pioners i caravel·les de l’agrupament, ens vam partir en dos grups i vam realitzar un raid. Vam anar a l’Esclat Marina i la Fundació de paràlisis cerebral de Catalunya, dos centres on hi resideix gent amb paràlisis cerebral. Allà vam compartir experiències i moments tot fent de voluntaris, vam conéixer a molta gent que ens va fer adonar de realitats diferents que no estem acostumats a veure. A la tarda, ens vam reunir tots a Mataró, on vam parlar sobre les experiències que havíem viscut durant el dia. Els caps ens van fer un eix que no vam acabar d’entendre però estava bastant currat. Però malgrat la pluja i els impediment que va causar, no vam anar finalment al castell de Burriag però tot i així, ens ho vam passar molt bé al llarg del cap de setmana.

Moltíssimes gràcies al cau de Mataró per acollir-nos!!

Pioners i Caravel·les de l’A.E Lluïsos de Gràcia